ΠΑΟΚ: Η Αδάνα Ντεμιρσπόρ ενδιαφέρεται για τον Λουτσέσκου

Μία ακόμα ομάδα του εξωτερικού, η Αδάνα Ντεμίρσπορ, εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Η Αδάνα Ντεμιρσπόρ ενδιαφέρεται για τον Λουτσέσκου

Δεν έχουν... σταματημό τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ ενδιαφέρονται για σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πιο πρόσφατο εξ αυτών έρχεται από τη γειτονική Τουρκία, υποστηρίζοντας πως ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο τεχνικό εξέφρασε η Αδάνα Ντεμιρσπόρ, η νυν ομάδα του εξτρέμ του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου.

Η τουρκική ομάδα, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sport Digitale», ο τουρκικός σύλλογος στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του σε Ιταλό κόουτς και ειδικότερα στο πρόσωπο του Αντρέα Πίρλο, ωστόσο στα υπόψη είναι και ο Λουτσέσκου:

«Ο πρόεδρος της ομάδας, Μουράτ Σαντσάκ, ζήτησε συνάντηση για να μάθει τις απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή. Υπάρχει, όμως, ενδιαφέρον και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είναι γιος του διάσημου προπονητή, Μιρτσέα. Ο 54χρονος αυτή την περίοδο προπονεί τον ΠΑΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσέσκου έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιό με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να συνεργαστεί μαζί του θα πρέπει να καλύψει ρήτρα ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.