Ο Καμπρέρα και η υπομονή που χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Ο Καμπρέρα είναι πρώτος στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν για την ενίσχυση της άμυνας, αλλά η περίπτωση του χρειάζεται αρκετή υπομονή.

Ο Καμπρέρα και η υπομονή που χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Ο Λεάντρο Καμπρέρα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αντόνιο Κορδόν για την ενίσχυση της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Εσπανιόλ αρέσει πολύ στον 59χρονο αθλητικό διευθυντή της ομάδας του Πειραιά.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία γι' αυτό το «φλερτ» συνεχίζονται με τον Καμπρέρα να είναι στην «ερυθρόλευκη» λίστα και να υπάρχει εξαιρετική άποψη για την αξία του. Είναι μία μεταγραφή που μπορεί να γίνει, αφού υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό των Καταλανών.

Βέβαια για τον παίκτη δεν έχει ενδιαφερθεί μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά ασχολούνται και ομάδες από την Τουρκία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη La Liga. Τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική θεωρούν πως είναι πολύ εφικτό να έρθει στην Ελλάδα ο Καμπρέρα, αλλά από την άλλη είναι μία υπόθεση που χρειάζεται αρκετή υπομονή από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ναι μεν υπάρχει όρος που μπορεί να φύγει, αλλά δεν είναι και τόσο απλός και θα πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ. Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, διότι η ομάδα της Βαρκελώνης έχει μείνει χωρίς αθλητικό διευθυντή μετά την απόλυση του Ντομίνγκο Κατόιρα. Θα χρειαστεί ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.