Ολυμπιακός: Εν αναμονή των φιλικών της προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα φιλικά στην Αυστρία και μίνιμουμ άλλα δύο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μετά την επιστροφή από το Τιρόλο. Σύντομα οι σχετικές ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ

Ολυμπιακός: Εν αναμονή των φιλικών της προετοιμασίας

Ο Αντόνιο Κορδόν ετοιμάζεται να φέρει τον νέο προπονητή στον Ολυμπιακό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα δίχως ακόμη να υπάρχει οριστική συμφωνία και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να παίρνουν σειρά τα μεταγραφικά ζητήματα.

Εννοείται ότι μεταξύ άλλων θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπως για παράδειγμα ποιοι θα βρεθούν στην Αυστρία από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου. Για παράδειγμα από τη «δεξαμενή» των δανεικών θα ξεχωρίσουν ο Κορδόν και ο νέος προπονητής ποιοι παίκτες αξίζει να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Συν τοις άλλοις θα γίνουν γνωστά και τα τέσσερα φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο επί αυστριακού εδάφους, αλλά και όταν θα επιστρέψουν από το Μιλς του Τιρόλο όπου θα μείνουν για δύο εβδομάδες.

Υπάρχει η σκέψη να δοθούν μίνιμουμ δύο δυνατά φιλικά, με το ένα σίγουρα να είναι στο Καραϊσκάκη. Το δεύτερο δεν έχει διευκρινιστεί αν θα γίνει επίσης στο Φάληρο ή στο εξωτερικό.

Σύντομα όλα αυτά θα τα γνωρίζουμε, καθώς θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με το πλάνο των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι Πειραιώτες κατά την προετοιμασία τους ενόψει του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.