ΠΑΟΚ: Εξομολογήσεις Λουτσέσκου

Για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τον πατέρα του Μιρτσέα και τις αγωνίες των παιδιών του μίλησε στην πατρίδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

ΠΑΟΚ: Εξομολογήσεις Λουτσέσκου

Προσωπικά βιώματα εξομολογήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε podcast στην Ρουμανία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στις δυσκολίες λόγω της φήμης του πατέρα του και στα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει στα δικά του παιδιά.

«Όταν ήμουν μικρός ένιωθα ένα είδος εκφοβισμού επειδή ήμουν ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μου το υπενθύμιζαν συνέχεια. Ότι πηγαίνω σχολείο χάρη στον Μιρτσέα Λουτσέσκου και τις σχέσεις του, αν και έδωσα εξετάσεις, ότι τα κορίτσια ήταν μαζί μου από ενδιαφέρον λόγω της φήμης του πατέρα μου, ότι οι φίλοι μου το ίδιο. Δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, ό,τι κι αν έκανα ήταν γιατί ήμουν το παιδί του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Βίωσα κάποιες απογοητεύσεις.

Πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη μιλούσα με το δικό μου γιο και άνοιξε αυτό το θέμα. Μου είπε πιστεύεις ότι είναι εύκολο για μένα και τη Μαριλού -την κόρη μου- να έχουμε τον παππού και εσένα πίσω μας, που τα έχετε καταφέρει και μας έχετε δημιουργήσει τεράστια πίεση. Οι απογοητεύσεις παραμένουν αλλά στο τέλος τις ξεπερνάμε».