Ολυμπιακός: Τα γαλλικά σενάρια για το μέλλον του Αγκιμπού και η πραγματικότητα

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα το μέλλον του Αγκιμπού Καμαρά στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά... 

Ολυμπιακός: Τα γαλλικά σενάρια για το μέλλον του Αγκιμπού και η πραγματικότητα

O Αγκιμπού Καμαρά, που επιστρέφει από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, θα κοιτάξει να αδράξει την ευκαιρία που θα του δοθεί στην προετοιμασία, ώστε να κερδίσει τον νέο προπονητή. Παρόλα αυτά, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι είναι στον... αέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει κάτι τέτοιο να εννοηθεί. Δεν έχει πει πουθενά ότι δεν υπολογίζεται δηλαδή ο Αγκιμπού. Δεν γίνεται κιόλας να μην υπολογίζεται ένα παιδί που το πήρε μέσα από τα χέρια της Λιλ και είχε κάνει μία πολύ καλή πρώτη χρονιά στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τοπ πρωταθλήματα.

Είχε τα σκαμπανεβάσματά του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάπου έχασε τον προσανατολισμό του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πήγε στον Ατρόμητο και άφησε τη σφραγίδα του και καλείται να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή για να μπει στην «εξίσωση» της νέας περιόδου.

Το αν θα βρεθεί τελικά στον... αέρα ή όχι, είναι καθαρά στα δικά του πόδια και ανάλογα με το τι θα δείξει στην προετοιμασία στον νέο προπονητή.