Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον πάγκο!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού της νέας περιόδου και το θέμα του νέου προπονητή μπήκε στην τελική ευθεία. 

Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον πάγκο!

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι προ των πυλών! Μάλιστα, το απόλυτο φαβορί στην κούρσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας εμφανίζεται να είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ένας άνθρωπος που είχε συνεργαστεί με τον Αντόνιο Κορδόν στην Γρανάδα.

Εδώ και αρκετά 24ωρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μαζί με τον Χουάν Κάρλος Γκαρίδο εμφανίζονταν να είναι έτοιμοι να κάτσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή στον ερυθρόλευκο πάγκο. Σαν να τους είχε δηλαδή «σταντ μπάι» ο Κορδόν, καθώς συζητούσε και με τον Χοσέ Μπορδαλάς. Ένας Μπορδαλάς όμως που από την πλευρά του είναι σε συζητήσεις με την Χετάφε το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, φαίνεται ότι πήρε... κεφάλι για τα καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο 42χρονος πρώην τεχνικός της Οσασούνα, της Γρανάδας και της Εσπανιόλ φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός του Κορδόν για να καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών και να αναλάβει το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού. Στο παρελθόν έχει βρεθεί στο πλευρό του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Σεβίλλης ως βοηθός προπονητή.

Ο γεννηθείς στις 16 Δεκεμβρίου 1980 Ισπανός τεχνικός έχει να επιδείξει ότι έβγαλε την Γρανάδα στην Ευρώπη και την οδήγησε στα προημιτελικά του Europa League το 2020-21.

Πλέον, το θέμα του προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο έως την Τετάρτη (14/6) δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.