Μαυρογενίδης: «Ό,τι καλύτερο έχω δει»

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης μίλησε για τον σπουδαίο τελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Μαυρογενίδης: «Ό,τι καλύτερο έχω δει»

Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League 1 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε πως όποιος κι αν νικούσε θα το άξιζε.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είπα και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι πιθανόν είναι ό,τι καλύτερο έχω δει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στις ακαδημίες. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει και από ποιότητα και από ψυχή και από επίπεδο. Όποιος κι αν ήταν νικητής θα το άξιζε. Αυτά τα παιδιά τίμησαν τη φανέλα γιατί συνέβησαν πολλά από την προθέρμανση κιόλας. Κατάφεραν να γυρίσουν το 0-2. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημίχρονο και ένα στα μέσα του ημιχρόνου. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα σου σε αυτή την ηλικία. Είμαστε σε έναν οργανισμό που μας παρέχονται τα πάντα και αξίζει η αφιέρωση και στον πρόεδρο.

Η εκπαίδευση που γίνεται σε αυτά τα παιδιά είναι διαφορετική. Η καθημερινότητα τους είναι εφάμιλλη με έναν επαγγελματία. Λείπουν τα αλανιάρικα παιδιά, αλλά αυτά σήμερα ήταν όλα αλανιάρικα».