Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης και οι συνεχείς τουρκικές «ματιές»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης γυρίζει στον Ολυμπιακό, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι μόνιμη ή προσωρινή η επιστροφή του λόγω του τουρκικού ενδιαφέροντος.

Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης και οι συνεχείς τουρκικές «ματιές»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης άφησε τη σφραγίδα του στην Κόνιασπορ στο τελευταίο τετράμηνο που αγωνίστηκε. Υπέστη έναν τραυματισμό αρχές Ιουνίου και επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην ομάδα από το Ικόνιο.

Ο Κρητικός χαφ που έκλεισε τα 30 του χρόνια τον περασμένο Απρίλιο και θα περάσει από τα τεστ του νέου προπονητή και του Αντόνιο Κορδόν σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι.

Την ίδια στιγμή στην Τουρκία δεν το κρύβουν ότι τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς το διάστημα που αγωνίστηκε, έστω κι αν ήταν μόλις 4 μήνες, ήταν ικανό για να τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα.

Φημολογείται λοιπόν ότι ο Μπουχαλάκης θα δει το όνομά του να φιγουράρει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο σε ρεπορτάζ τουρκικών συλλόγων ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Η Κόνιασπορ από την πλευρά της δεν θα έλεγε «όχι», αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Όπως και να ‘χει, ο Μπουχαλάκης είναι από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Ολυμπιακό και η παρουσία τους την επόμενη σεζόν μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Πιο πιθανό είναι το σενάριο να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες παρά να παραμείνει στο ρόστερ.