Παναιτωλικός: Έντονο ενδιαφέρον για Αμπαντά – Βόλος και ΟΦΗ «στο κόλπο»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναιτωλικού βρίσκεται ο Λερόι Αμπαντά, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Λαμία, με τον ΟΦΗ και τον Βόλο να παρακολουθούν επίσης την περίπτωσή του.

Παναιτωλικός: Έντονο ενδιαφέρον για Αμπαντά – Βόλος και ΟΦΗ «στο κόλπο»

Παρελθόν από την Λαμία θα αποτελέσει ο Λερόι Αμπαντά ο οποίος έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού, του ΟΦΗ και του Βόλου, οι οποίες θέλουν να κάνουν «δικό» τους τον 23χρονο αριστερό μπακ.

Ο Λερόι Αμπαντά αποκτήθηκε από την Λαμία κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, συμβάλλοντας με 17 συμμετοχές και δύο ασίστ στην παραμονή της στην Super League.

Ο 23χρονος είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την βελγική Σερέν, η οποία, ωστόσο, υποβιβάστηκε, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Η Λαμία ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά ο ίδιος φέρεται να έχει θέσει άλλες προτεραιότητες, έχοντας ως στόχο να παραμείνει στην Super League, αλλά σε μία ομάδα που θα διεκδικεί θέση στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ και ο Βόλος έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, με τις συζητήσεις να έχουν προχωρήσει και τον Αμπάντα να καλείται να αποφασίσει το καλύτερο για την καριέρα του.