Ολυμπιακός: Η συνεργασία του Κορδόν με Ιμπαγάσα, ο Φαντιγκά και ο Μπα

Ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε στενή επαφή με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι δύο περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει από Ολυμπιακό Β' και δανεικούς.

Ολυμπιακός: Η συνεργασία του Κορδόν με Ιμπαγάσα, ο Φαντιγκά και ο Μπα

Τα πάντα τσεκάρει ο Αντόνιο Κορδόν αυτές τις ημέρες, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ισπανός θέλει να γνωρίσει και τα παιδιά της ακαδημίας, αλλά και τους δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Και υπάρχουν περιπτώσει που του έχουν κάνει… κλικ και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τις διαχειριστεί στην πορεία. Ο 59χρονος προπονητής έχει ενημερωθεί για την περίπτωση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ιωνικό και είναι αλήθεια ότι έκανε μία πολύ καλή σεζόν.

Για τον νεαρό Γάλλο χαφ έχει συλλέξει πληροφορίες όλες αυτές τις ημέρες ο Κορδόν και το πιθανότερο είναι πως θα τον δούμε να παίρνει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Φυσικά γι' αυτό το θέμα θα πάρει την τελική του απόφαση ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Εκτός από τον Φαντιγκά που έχει ήδη ενημερωθεί ο Κορδόν ένας άλλος παίκτης που έχει μπει στο μικροσκόπιο του νέου αθλητικού διευθυντή είναι ο Αλγκασίμ Μπα. Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού Β' έχει… κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κορδόν που έχει ρωτήσει και τον Αριέλ Ιμπαγάσα για να μάθει τα πάντα γι' αυτόν. Ο Αφρικανός φορ είναι μία ακόμα περίπτωση που πιθανότατα θα πάρει ευκαιρία στην προετοιμασία.