Ισπανοί για Πινέδα: Ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ορμπελίν Πινέδα έχει αναγκάσει κι άλλες ομάδες να ασχοληθούν μαζί του, ενώ στην ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τις διαθέσεις της Θέλτα.

Ισπανοί για Πινέδα: Ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους

Ο Ορμπελίν Πινέδα προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών συλλόγων. Στους «κιτρινόμαυρους» αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού ο Μεξικανός και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τις ορέξεις της Θέλτα που έχει τα δικαιώματα του.

Με την ομάδα της Γαλικίας έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2027 ο Πινέδα και αυτή θα αποφασίσει για το μέλλον του. Στην ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τις διαθέσεις της Θέλτα. Στην Ισπανία, πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός από την ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Στην ΑΕΚ έχουν σκοπό να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Ο Ματίας Αλμέιδα τον θέλει πολύ στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο απλά.