Ολυμπιακός: Για πρόταση στον Μπορδαλάς μιλούν οι Ισπανοί

Η αγωνία συνεχίζεται για τον άνθρωπο που θα κρατήσει στα χέρια του το τιμόνι του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν το… ψάξιμο για τον κόουτς αν και λίγο πολύ έχει αρχίσει να φαίνεται το τι ακριβώς συμβαίνει στο κλαμπ.

Ολυμπιακός: Για πρόταση στον Μπορδαλάς μιλούν οι Ισπανοί

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν για το καλύτερο για την άκρη του πάγκου τους. Ένας προπονητής που είναι στη λίστα τους εδώ και πολύ καιρό είναι ο Χοσέ Μπορδαλάς. Εδώ και πολλούς μήνες το όνομα του «παίζει» στο ρεπορτάζ και δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 59χρονο προπονητή της Χετάφε και είναι μία περίπτωση που τη δουλεύουν αρκετά εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι απλή η ιστορία με τον Μπορδαλάς, αλλά στον Πειραιά έχουν πίστη ότι μπορούν να τη φέρουν στα μέτρα τους.

Χθες στην Ισπανία τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα, αφού το συμβόλαιό του με την Χετάφε ολοκληρώνεται. Από την πλατεία Αλεξάνδρας φυσικά και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση για όσα αναφέρουν οι Ίβηρες, ενώ ούτε από την πλευρά του κόουτς προκύπτει το παραμικρό. Πάντως πρόκειται για έναν προπονητή που είναι ψηλά στη λίστα και θεωρείται από τις δύσκολες περιπτώσεις. Και ο Αντόνιο Κορδόν έχει εξαιρετική άποψη για τον Μπορδαλάς και από την πλευρά του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον φέρει στην Ελλάδα.