Final 4 Κ-17: Ο Ολυμπιακός στον τελικό 2-0 τον Άρη

Ανώτερος ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Άρη και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 20.00 στο Πανθεσσαλικό ο άλλος ημιτελικός του Final 4. 

Final 4 Κ-17: Ο Ολυμπιακός στον τελικό 2-0 τον Άρη

Στον τελικό του Final 4 στο πρωτάθλημα Κ-17 της Superleague πέρασε ο Ολυμπιακός νικώντας τον Άρη με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Θα αντιμετωπίσει για την κατάκτηση του τίτλου την Κυριακή (11/6) το νικητή του άλλου ημιτελικού (σήμερα στις 20.00) ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μουζακίτης, νικώντας τον γκολκίπερ του Άρη που είχε υποπέσει στην παράβαση ανατρέποντας τον Κωστούλα. Στο 83' ο Κωστούλας ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος μετά από προσπάθεια των Δαρβίρα και Τουφάκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν ανώτερη και είχε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και στα δύο ημίχρονο ενώ εκείνη του Κώστα Καζάνα δεν έγινε απειλητική και είχε κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Κουτρουλίδη.

Φάση της χρονιάς η κίνηση του παίκτη του Ολυμπιακού Λίγδα που σταμάτησε το παιχνίδι σε αντεπίθεση της ομάδας του βλέποντας αντίπαλο ποδοσφαιριστή, τον Μαγή, να είναι τραυματίας. Ο παίκτης του Ολυμπιακού αξίζει συγχαρητηρίων και εκείνος του Άρη έχει τις ευχές όλων γιατί αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο και θα χρειαστεί εξετάσεις για το μέγεθος της ζημιάς.

Άρης (Κ. Καζάνας): Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (65’ Ρούτσης), Μαγής (35’ Σεβαστίδης), Κούλα (77’ Σιταράς), Κουκίδης, Χαρούπας (77’ Τότσικας), Χατζόπουλος, Καραμανλής (65’ Γεωργίου), Δημητρακόπουλος, Βέργας.

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδας (62′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (86′ Πλειώνης), Κωστούλας (86′ Σούφκα), Τουφάκης (86′ Κτενάς), Πνευμονίδης (73′ Φίλης).

,