Λουτσέσκου: «Πολιτικά συμφέροντα ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τόνισε πως πολιτικά συμφέροντα ήθελαν να τον μποϊκοτάρουν.

Λουτσέσκου: «Πολιτικά συμφέροντα ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό»

Έναν μίνι απολογισμό της σεζόν έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του σε Μέσα της Ρουμανίας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μάλιστα ανέφερε πως πολιτικά συμφέροντα ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ήταν μια φυσιολογική σεζόν για εμάς. Ούτε με θεαματικά πράγματα, ούτε με άσχημα. Όμως, αν κοιτάξεις μέσα από τα μάτια των οπαδών και του ιδιοκτήτη, που δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τόσο καλά το φαινόμενο του ποδοσφαίρου, τα πράγματα δεν ήταν καλά. Έχω μιλήσει με το αφεντικό (σ.σ. τον Ιβάν Σαββίδη), είναι στο σπίτι του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου, είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Έχω βρεθεί σε 11 τελικούς και έχασα τους τέσσερις, Αυτός ο τέταρτος όμως, ήταν και ο πιο επώδυνος. γιατί στο 6ο λεπτό βρεθήκαμε με παίκτη παραπάνω. Στο 28ο λεπτό δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, από τότε αρχίσαμε να παίζουμε με μία αλυσίδα στο λαιμό μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, γιατί ήταν ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε!», είπε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε πως πολιτικά συμφέροντα ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό:

«Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, υπήρχε και η ιδέα να μποϊκοτάρουν τον τελικό του κυπέλλου για να επιτεθούν στην Ομοσπονδία. Στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα δεν ήθελαν, στον Βόλο δεν ήθελαν, ούτε στην Κρήτη. Η ιδέα να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό εξετάστηκε, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά να διοργανωθεί εκεί ο τελικός. Η ΑΕΚ ήταν αντίθετη στο να πάει στο Βουκουρέστι, έτσι το κατάλαβα».