Κεντζιόρα: «Έμαθα από το ίντερνετ ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, την οποία δεν περίμενε, μίλησε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Κεντζιόρα: «Έμαθα από το ίντερνετ ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

Σε δηλώσεις για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Τόμας Κεντζιόρα σε πολωνικό Μέσο, τονίζοντας ότι ήταν αναπάντεχη και ότι την έμαθε από... το ίντερνετ:

«Έμαθα από το ίντερνετ ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ. Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο.

Ήρθα στον σύλλογο στα μέσα της σεζόν. Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Όταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα. Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου.

Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων (σ.σ. στην Ουκρανία). Γι' αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά

Για την κλήση του στην εθνική από τον Φερνάντο Σάντος, σχολίασε: «Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά».