Λαμία-Ξάνθη 0-0: Ρεσιτάλ αστο«Χ»ίας

Η Λαμία και η Ξάνθη έχασαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά έμειναν στο 0-0 στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Λαμία-Ξάνθη 0-0: Ρεσιτάλ αστο«Χ»ίας

Ήθελαν, προσπάθησαν και δημιούργησαν φάσεις πάνω σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά ουσία μηδέν για Λαμία και Ξάνθη.

Στο ΔΑΚ Λαμίας έπεσε η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής, με τον τοπικό ΠΑΣ και την ακριτική Ξάνθη να μην σκοράρουν και να μένουν στο 0-0, σε έναν αγώνα όπου είχε ρυθμό και καλές στιγμές αλλά όχι γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος είχαν τις καλύτερες στιγμές με τους Σουλεϊμάν Οκάν (δοκάρι στο 35’) και Λισγάρα (44’ κεφαλιά) ενώ στην επανάληψη η Λαμία έκλεισε την ομάδα του Ράσταβατς αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Ο Λισγάρας ήταν «ογκόλιθος» στην άμυνα και δυο φορές φρέναρε τον Καραγκούνη (62’, 64’) ενώ και ο Ζίβκοβιτς όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Σαράνοφ μια φορά χρειάστηκε στην επανάληψη και είπε όχι στον Κασάδο (72’).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Λαμία-Ξάνθη 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κάρτες: Ντουρίσκοβιτς, Σαλίμο

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ ,Σκόνδρας (85’ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος – Επστάιν (82’ Μαστούρ), Μπερτόλιο, Καραγκούνης (73’ Καραμάνος) – Μπαράλες

Ξάνθη (Ράσταβατς: Ζίβκοβιτς - Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (67’ Ντε Λούκας), Καντά (89’ Αλμέιδα), Σαρπόνγκ, Σουλεϊμάν (52’ Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ