Ομόνοια: Η επιμονή για Κίτσο και το συμβόλαιο με Ολυμπιακό

Στην Κύπρο επιμένουν για το Φώτη Κίτσο που θέλουν να τον κρατήσουν γι' ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα, ενώ το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2024.

Ομόνοια: Η επιμονή για Κίτσο και το συμβόλαιο με Ολυμπιακό

Ο δανεισμός του Φώτη Κίτσου από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια ολοκληρώνεται και ήδη έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του νεαρού αριστερού μπακ. Με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας έκανε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τα πήγε αρκετά καλά σε βαθμό που να έχει αναγκάσει την Ομόνοια να θέλει να τον κρατήσει.

Στην Κύπρο είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Ομόνοια επιθυμεί την παραμονή του 20χρονου μπακ γι' ακόμα ένα χρόνο. Δεν πρόκειται βέβαια για μία τόσο απλή υπόθεση, αφού στον Ολυμπιακό έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και θεωρούν πως είναι πρότζεκτ στο οποίο ποντάρουν πολλά στο μέλλον.

Ο Κίτσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024. Αυτό σημαίνει πως θα τεθεί και θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με τους Πειραιώτες αφού από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Στο λιμάνι θα προσπαθήσουν να »δέσουν» τον Κίτσο ανεξάρτητα από το ποια απόφαση θα λάβουν για την επόμενη σεζόν.