Ολυμπιακός: Η νέα «διαφήμιση» για Μπακαμπού και η Αλ Νασρ

Σίγουρη θεωρούν στην Αφρική την απόφαση του Σίντρικ Μπακαμπου να συνεχίσει από τον Ολυμπιακό στην Αλ Νασρ και τον συμπεριλαμβάνουν στη λίστα με τους κορυφαίους Αφρικανούς σκόρερ. 

Ολυμπιακός: Η νέα «διαφήμιση» για Μπακαμπού και η Αλ Νασρ

Ο Σίντρικ Μπακαμπού μπορεί ουσιαστικά να είναι Γάλλος, αλλά οι ρίζες του είναι από το Κονγκό και σε αυτή την Εθνική έχει επιλέξει να αγωνίζεται.

Στην Αφρική τον θεωρούν «δικό» τους και τον συγκαταλέγουν στις λίστες με τους κορυφαίους επιθετικούς της ηπείρου. Μάλιστα για τη σεζόν 2022-23 είναι μέσα στη δεκάδα των Αφρικανών σκόρερ, έχοντας με τα 18 γκολ του στον Ολυμπιακό την 7η θέση μαζί με τον Κούντους του Άγιαξ.

Πρώτος είναι ο Νιγηριανός Οσιμέν της Νάπολι με 31 γκολ και τον ακολουθούν ο Σαλάχ της Λίβερπουλ με 30 όσα και ο Καμερουνέζος Ενσαμέ της Γιανγκ Μπόις. Πιο πίσω με 21 ο Σενεγαλέζος Ντιάν που παίζει στην Τουρκία, τα ίδια έχει και ο Νιγηριανός Μοφί της Νις, ενώ 20 γκολ έβαλε ο Σενεγαλέζος Ντιαλό της Στρασμπούρ.

Για τον Μπακαμπού μεγάλες ιστοσελίδες στην Αφρική εκτιμούν ως σίγουρη την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι που του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση.