Ολυμπιακός: Η σύσκεψη κορυφής και η εντολή για Κορδόν

Ο Ολυμπιακός έχει περάσει στην εποχή του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος με τις ευλογίες του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το απόλυτο αφεντικό στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Η σύσκεψη κορυφής και η εντολή για Κορδόν

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει πιάσει δουλειά και την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη. Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, του νέου αθλητικού διευθυντή, του Κριστιάν Καρεμπέ και αρκετών ακόμα στελεχών έγινε σύσκεψη στην οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που είναι ανοιχτά για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες έχουν αρκετά θέματα ανοιχτά και θα πρέπει ένα ένα να αρχίσουν να κλείνουν. Στην κουβέντα αυτή συζητήθηκαν πολλά ζητήματα, με τον Κορδόν, ωστόσο, να μην ανοίγει τα χαρτιά του για το θέμα του προπονητή. Εκείνο, όμως, που έχει μεγάλη σημασία είναι πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι το απόλυτο αφεντικό πλέον είναι ο Αντόνιο Κορδόν.

Ήταν κάτι που το γνώριζαν όλοι λίγο πολύ, αλλά πλέον έγινε ξεκάθαρο από τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ. Από τα χέρια του Ισπανού θα περνάνε τα πάντα και αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίζει για όλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επομένως αυτήν τη στιγμή ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής είναι το απόλυτο αφεντικό στον Ολυμπιακό. Είναι ο άνθρωπος που «τρέχει» τα πάντα και έχει την απόλυτη ευθύνη προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κορυφή. Ο Κορδόν χθες ήταν συνεχώς σε συσκέψεις και η πρώτη του μέρα στην Ελλάδα ήταν πολύ σημαντική αφού υπήρχε η επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η καθημερινότητά του θα είναι στον Ρέντη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχει επαφή με το τι συμβαίνει στην πλατεία Αλεξάνδρας. Με τις ευλογίες του προέδρου του Ολυμπιακού ο Αντόνιο Κορδόν είναι αυτός που ελέγχει τα πάντα και αυτή είναι μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα μπαίνει σε ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας, με τον πρώτο και τελευταίο λόγο να τον έχει ο 59χρονος παράγοντας που θα δίνει σημαντικές βοήθειες και στη Νότιγχαμ.