Η πρόταση για Μπουτούτσι και οι δανεικοί του Ολυμπιακού

Οι Ιάπωνες κάνουν… δώρο στον Ολυμπιακό, αφού θέλουν να αποκτήσουν τον Μπουτούτσι, ενώ ο Αντόνιο Κορδόν καλείται να κάνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Η πρόταση για Μπουτούτσι και οι δανεικοί του Ολυμπιακού

Στο μεταγραφικό παζάρι είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης του. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν είναι ένα θέμα το τι θα γίνει και με αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ.

Ο Ζούμερ Μπουτούτσι αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Κόνιασπορ και έχει παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες φαίνεται πως έχει βρει πρόταση από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα η ιαπωνική Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς είναι η ομάδα που ασχολείται με την περίπτωση του και θέλει να τον κάνει δικό της. Οι Ιάπωνες θέλουν να τον αποκτήσουν και άμεσα και στον Ολυμπιακό δεν θα πουν «όχι»

Το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα ήταν να βρεθούν κι άλλες ομάδες σαν την Ουράβα για να μπορέσουν να αδειάσουν το ρόστερ και να βγάλουν από πάνω τους μεγάλα συμβόλαια. Ο Γκάρι Ροντρίγκες για παράδειγμα δεν υπολογίζεται από το κλαμπ και έχει ένα συμβόλαιο που φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Πέπε, ο Μπουχαλάκης, ο Ζινκερνάγκελ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, είναι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά. Είναι παίκτες που επιβαρύνουν το μπάτζετ και θα πρέπει να επιστρέψουν στον Ρέντη, αφού έχουν συμβόλαια. Το δύσκολο για τον Ολυμπιακό θα είναι να μπορέσει να τους απαλλαγεί από αυτά τα συμβόλαια έχοντας μάλιστα και τη μικρότερη δυνατή χασούρα. Είναι μία δύσκολη αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας ο Αντόνιο Κορδόν, αφού το κόστος των δανεικών ποδοσφαιριστών είναι πολύ μεγάλο.