Ολυμπιακός: «Κλειδί» ο αντί-Εμβιλά και η πρόταση για Σκιρί

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί να βρει τον αντικαταστάτη του Γιαν Εμβιλά, ενώ οι Γερμανοί επιμένουν για τον Ελιέ Σκιρί.

Ολυμπιακός: «Κλειδί» ο αντί-Εμβιλά και η πρόταση για Σκιρί

Τον Αντόνιο Κορδόν τον περιμένει αρκετή δουλειά και ήδη έχει μπροστά του να κλείσει αρκετές εκκρεμότητες. Εκτός από το θέμα του προπονητή θα κληθεί να καλύψει και σημαντικά κενά στα κενά στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ένα από αυτά είναι του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αποχώρησε από το κλαμπ. Για τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα κλείσει αυτή την… τρύπα χωρίς να χάσει τη δυναμική της στη μεσαία γραμμή. Ακόμα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ολυμπιακός υπερτερούσε των αντιπάλων του στην Ελλάδα στη μεσαία γραμμή.

Ο Ελιέ Σκιρί έχει προταθεί στους Πειραιώτες και μάλιστα ως ελεύθερος, αφού έφυγε από την Κολωνία. Ο Τυνήσιος χαφ είναι μία εξαιρετική περίπτωση και ένας παίκτης που η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 13 εκατ. ευρώ. Προφανώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού ήδη ασχολούνται μαζί του αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί με τον Σκιρί, αλλά το όνομα του βρίσκεται στο τραπέζι. Ο σύνδεσμος σε αυτή την ιστορία είναι η εταιρεία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η CAA Stellar είναι η εταιρεία στην οποία ανήκει ο Τυνήσιος και μάλιστα πρόκειται για ένα γραφείο που την περασμένη σεζόν έκανε πολλές δουλειές με τη Νότιγχαμ. Ανεξάρτητα πάντως από το θέμα του Τυνήσιου για τον Ολυμπιακό είναι ίσως το πιο σημαντικό ενός της νέας σεζόν να βρει τον αντικαταστάτη του Γιαν Εμβιλά.