Ολυμπιακός: Περιμένει… καραμπόλες από την Ιβηρική

Το βασικότερο θέμα που θέλει να κλείσει ο Αντόνιο Κορδόν είναι αυτό του προπονητή. Είναι το θέμα που «καίει» τους Πειραιώτες προκειμένου να μπει και η ομάδα στις ράγες.

Ολυμπιακός: Περιμένει… καραμπόλες από την Ιβηρική

Ο 59χρονος τεχνικός διευθυντής έχει ήδη κάνει τις επαφές του, έχει δημιουργήσει μία ατζέντα με ονόματα προπονητών, αλλά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Είναι δεδομένο πως περιμένει να γίνουν και διάφορες… καραμπόλες στην Ισπανία από τις οποίες περιμένει και ο Ολυμπιακός να ευνοηθεί.

Χθες για παράδειγμα έγινε γνωστό ότι ο Κίκε Σετιέν θα μείνει στη Βιγιαρεάλ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ενεργοποιείται το +1 που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στην ομάδα που έκανε αρκετή δουλειά. Το όνομα του Σετιέν υπήρχε ως υποψήφιο για τον Ολυμπιακό, αλλά περισσότερο λόγω της σχέσης του με τον Κορδόν, διότι πρόκειται για έναν προπονητή που δύσκολα θα έλεγε το «ναι» στην Ελλάδα.

Από την άλλη ο Ιραόλα που φεύγει από τη Ράγιο Βαγεκάνο ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ σε περίπτωση που έφευγε ο Σετιέν. Έτσι βγαίνει από το κάδρο μία ομάδα που διεκδικούσε την υπογραφή του. Βέβαια ο Ιραόλα δεν είναι απλή περίπτωση, αφού το όνομά του «παίζει» δυνατά και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από κει και πέρα ο Μαρθελίνο συνεχίζει να κατέχει θέση στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ενώ η Μαρσέιγ καραδοκεί για να τον πάρει στον πάγκο της. Κατά τα άλλα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι στην αναμονή, ενώ ο Ζόρντι Κρόιφ βρίσκεται αρκετά ψηλά, αλλά όχι και στην κορυφή. Είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρει καλά ο Κορδόν, όμως δεν είναι η βασική επιλογή. Δεν διαγράφονται ακόμη τα ονόματα των Κρέσπο, Μαρτίνο και Γκατούζο.