Marca: Αύριο στην Ελλάδα ο Κορδόν για Ολυμπιακό, συμβουλευτικό ρόλο και στη Νότιγχαμ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Αντόνιο Κορδόν θα έρθει αύριο (1/6) στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ενώ θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Marca: Αύριο στην Ελλάδα ο Κορδόν για Ολυμπιακό, συμβουλευτικό ρόλο και στη Νότιγχαμ

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις έχουν απομείνει για την οριστικοποίηση της πρόσληψης του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική «Marca», ο Ισπανός αναμένεται αύριο (1/6) στη χώρα μας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αμέσως μετά θα τον ανακοινώσουν και επίσημα.

Βέβαια, όπως σημειώνεται, παρότι οι Πειραιώτες θα είναι η προτεραιότητα του Κορδόν, παράλληλα ο Ισπανός θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία κέρδισε φέτος την παραμονή της στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Ο Κορδόν είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει και το θέμα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ όπως σημειώνει η Marca, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε τη δουλειά του Ισπανού σε Βιγιαρεάλ, Μονακό και Μπέτις.