Ολυμπιακός: Δεν παίζει και περιμένει ο Ονιεκούρου

Απών από τον αγώνα της Άδανα Ντεμίρσπορ ο Χένρι Ονιεκούρου, έως τις 11 Ιουνίου ανοιχτό το μέλλον του εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Δεν παίζει και περιμένει ο Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου απουσίασε από το σημερινό (30/5) παιχνίδι της Άδανα Ντεμίρσπορ από το τουρκικό πρωτάθλημα (εκτός έδρας με την Ινσταμπούλσπορ), σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ενδιαφέρον για την ομάδα στην οποία ο Νιγηριανός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Για τον Νιγηριανό εξτρέμ δεν έχει αλλάξει κάτι και θα πρέπει να υπάρξει αναμονή έως τις 11 Ιουνίου, όταν θα γίνει ο τελικός του τουρκικού Κυπέλλου. Τότε η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με την Μπασακσεχίρ. Αν νικήσει η Φενέρ, τότε η Άδανα (4η στο πρωτάθλημα) θα πάρει θέση στην Ευρώπη και στα προκριματικά του Conference League. Οπότε και θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του Ονιεκούρου και ο Ολυμπιακός θα λάβει ένα σεβαστό ποσό γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν νικήσει η Μπασάκ, τότε τα Άδανα μένουν εκτός Ευρώπης, δεν έχουν υποχρέωση αγοράς του Ονιεκούρου και θα αποφασιστεί αν θα γίνουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες για μεταγραφή. Ή αν ο παίκτης επιστρέψει στον Ρέντη. Το πρωτάθλημα στην Τουρκία πάντως τελειώνει στις 18 Ιουνίου.