Ολυμπιακός: «Καλοβλέπουν» Εμβιλά στην Γαλλία

Ο Γιαν Εμβιλά είναι θετικός στο να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τον μέσο του Ολυμπιακού να απασχολεί πολλά μέσα της πατρίδας του με τις δηλώσεις του. 

Ολυμπιακός: «Καλοβλέπουν» Εμβιλά στην Γαλλία

Θέμα στην Γαλλία έχουν γίνει οι δηλώσεις του Γιαν Εμβιλά, με τον μέσο του Ολυμπιακού που μένει ελεύθερος να κάνει λόγο για προτάσεις από την Αραβία, για την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ευρώπη και για το ότι είναι ανοιχτός για ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

Πολλά γαλλικά μέσα και ειδικά στα ρεπορτάζ της πρώην ομάδας του, της Σεντ Ετιέν, ασχολούνται με το ενδεχόμενο επιστροφής του Εμβιλά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και τονίζουν τις δηλώσεις του παίκτη ότι «η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, κοιτάξτε τι έχουν κάνει στην καριέρα τους μέσοι όπως ο Μόντριτς και ο Κρόος. Όπως μου είχε πει ο Φρεντερίκ Αντονετί (παλιός προπονητής του και τώρα μάνατζερ στην Στρασμπούρ), τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

O Εμβιλά αναφέρθηκε σε νέες δηλώσεις του σε παλιότερη συνέντευξή του σχετικά με το πρόβλημα της κατάθλιψης που αντιμετώπισε και τη στήριξη που είχε, ενώ για την αγωνιστική του κατάσταση πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως «και οι τέσσερις προπονητές που ήταν φέτος στον Ολυμπιακό, τον χρησιμοποιούσαν ως βασικό».