ΜΜΕ Αργεντινής: «Ο Πινέδα θα μπορούσε να έρθει στη Ρίβερ Πλέιτ»

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

ΜΜΕ Αργεντινής: «Ο Πινέδα θα μπορούσε να έρθει στη Ρίβερ Πλέιτ»

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Θέλτα.

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως για την απόκτηση του παίκτη έχει μπει στο «κόλπο» και η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία φιλοδοξεί να έρθει σε συμφωνία με το σύλλογο του Βίγκο και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

«Ο Πινέδα θα μπορούσε να έρθει στη Ρίβερ Πλέιτ», σημειώνει σχετικά το δημοσίευμα της «balonlatino» και προσθέτει πως «η μεταγραφή του Πινέδα θα μπορούσε να είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο εντυπωσιακές, εκπληκτικές και περίεργες μεταγραφές της επόμενης μεταγραφικής περιόδου».

Επιπρόσθετα, τονίζει πως «ο Πινέδα είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για τη Ρίβερ Πλέιτ για να παίξει στην τελική φάση του Copa Libertadores 2023 και στην πρώτη κατηγορία Αργεντινής. Ο Πινέδα θα έχει επίσης προσφορές από το Μεξικό και την Ευρώπη, και παρόλο που επιθυμεί να παραμείνει στην ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου, δεν θα φαινόταν εντελώς παράλογο να είναι μέρος ενός από τα 5 πιο σημαντικά club που υπάρχουν στη Λατινική Αμερική».