Ολυμπιακός: Εκτός Ελλάδας το μέλλον του Μαντί Καμαρά!

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Μαντί Καμαρά ναι μεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό από την Ρόμα, αλλά δεν θα τον δούμε αγωνιζόμενο με τα ερυθρόλευκα την επόμενη χρονιά.

Ολυμπιακός: Εκτός Ελλάδας το μέλλον του Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά γυρίζει τυπικά στον Ολυμπιακό. Αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ρόμα την προσεχή Κυριακή (4/6), στη συνέχεια θα πάρει μερικές ανάσες και θα ξεκουραστεί.

Yποτίθεται αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού προς τα τέλη Ιουνίου, λίγο πριν την αναχώρηση δηλαδή της αποστολής για την κεντρική Ευρώπη όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ερώτημα βέβαια που γεννάται είναι τι ακριβώς συμβαίνει με το μέλλον του. Την Δευτέρα (29/5) προέκυψε ένα ρεπορτάζ από την Τουρκία που έκανε λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον της Γαλατασαράι προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στην Ιταλία, αυτό που γνωρίζουν στην Ρόμα είναι ότι η επιθυμία του Αφρικανού χαφ είναι να αγωνιστεί εκ νέου στο εξωτερικό. Έζησε τη μαγεία της Serie A και είναι λογικό να... γλυκάθηκε. Άλλωστε, δεν είχε κρύψει ποτέ ότι ήθελε να βρεθεί σε ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην Ρόμα μπορεί να μην κατάφερε να στεριώσει, αλλά στον έναν χρόνο που αγωνίστηκε κατάφερε να αποκτήσει κι άλλες εμπειρίες, να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο το όνομά του και φυσικά να βρίσκεται στην ατζέντα συλλόγων του εξωτερικού.

Η εκτίμησή μας είναι ότι δεν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατασαράι.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι για να αποχωρήσει ο Μαντί Καμαρά, θα πρέπει να έρθει και η κατάλληλη προσφορά. Αν δεν έρθει, τότε θα πρέπει να ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία των Πειραιωτών.