Βούκοβιτς: "Δεν φταίει ο Ανδρέας, εγώ φταίω"

Ο μοιραίος Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος σημείωσε το αυτογκόλ που έκρινε το ματς, ανέλαβε την ευθύνη, ενώ τόνισε πως δεν φταίει για την εξέλιξη της φάσης ο Ανδρέας Γιαννιώτης. 

Βούκοβιτς: "Δεν φταίει ο Ανδρέας, εγώ φταίω"

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς ήταν ο μοιραίος παίκτης του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα από την εστία της ομάδας του, με αποτέλεσμα να την στείλει στα δίχτυα.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το αυτογκόλ, τονίζοντας πως δεν φταίει ο Ανδρέας Γιαννιώτης, αλλά εκείνος. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού σχολίασε τα εξής: «Όλη η Ευρώπη είδε σήμερα τι έγινε. Είχαμε 23 τελικές, οι επτά στο στόχο αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κανένα γκολ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε. Κάποιοι θα πουν πως έφταιγε ο Ανδρέας αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι καθαρά δικό μου το λάθος. Εγώ μπορεί να μην φαίνομαι όταν αποτελέσματα είναι θετικά αλλά σήμερα φάνηκε ότι το λάθος ήταν δικός μου. Από εκεί και πέρα όλος ο κόσμος είδε τι έγινε σήμερα, ο κόσμος, πιστεύει σε εμάς. Η σεζόν είναι τεράστια, φυσικά και θα προσπαθούμε και θα δείξουμε πως είμαστε δυνατοί».

Για την στήριξη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε πως: «Ήταν απίστευτο. Έμειναν γιατί είδαν την αντίδραση μας. Πως παίξαμε, τις ευκαιρίες που κάναμε, απλά δεν είχαμε την τύχη σήμερα».

Για την φάση του αυτογκόλ, σχολίασε:«Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι το καλύτερο ήταν να διώξω την μπάλα γιατί δεν ήμουν μόνος και η μπάλα ήταν στην γραμμή. Προσπάθησα να τη διώξω με τη μια, ήταν απίστευτο».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ