Ολυμπιακός: Στο «παιχνίδι» και για Μόντες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του Σέζαρ Μόντες, η οποία είναι πολύ δύσκολη.

Ολυμπιακός: Στο «παιχνίδι» και για Μόντες

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά την ίδια ώρα είναι αρκετά τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έρχονται στην επικαιρότητα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα «soyfutbol» που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τν Σέζαρ Μόντες. Οι Μεξικανοί αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Εσπανιόλ.

Οι Καταλανοί είχαν αποκτήσει τον Μόντες τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 8 εκατ. ευρώ από τη Μοντερέι. Ο υποβιβασμός στη Sedunda Division έχει αλλάξει και τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή και την Εσπανιόλ που έχει κάνει μαζί του συμβόλαιο έως το 2028.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατ. ευρώ και τα δημοσιεύματα τόσο στο Μεξικό όσο και στην Ισπανία αναφέρουν πως οι ατζέντηδες του βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας μετά τον υποβιβασμό της Εσπανιόλ.

Η ομάδα της Βαρκελώνης θα αποδεχτεί μία πρόταση που θα είναι ύψος 8 με 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι ατζέντηδες του παίκτη προτείνουν τον πελάτη τους και σε κλαμπ της Bundesliga.