Ριέρα: «Ήθελα να έρθω και πριν δύο χρόνια στον ΟΦΗ»

Ο Αντριάν Ριέρα βρίσκεται στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ριέρα: «Ήθελα να έρθω και πριν δύο χρόνια στον ΟΦΗ»

Στην Κρήτη βρίσκεται για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Αντριάν Ριέρα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός εξτρέμ που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης τα βρήκε σε όλα με τους Κρητικούς και πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συμβόλαιο δύο ετών και ο Ριέρα κατά την άφιξη του στο νησί έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως είχε φτάσει και παλιότερα κοντά στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντριάν Ριέρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να ξεκινήσω, μου αρέσει πολύ το νησί και ο κόσμος και είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσω με την ομάδα.

Πρέπει να δώσω για τον ΟΦΗ πολλά πράγματα, ήμουν πολύ καλά στον Αστέρα αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά και είμαι τώρα εδώ. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα και για αυτό είμαι εδώ.

Μου άρεσε πολύ από την πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος του ΟΦΗ, ο τρόπος ποδοσφαίρου που είχε. Πριν δύο χρόνια ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ αλλά δεν έγινε, τώρα όμως είμαι εδώ και ξέρω πως ο ΟΦΗ μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο».