Αποθέωση παρά την πίκρα: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας παρά την ήττα και αποθέωσαν τους παίκτες ζητώντας νίκη στο Μιλάνο.

Αποθέωση παρά την πίκρα: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει μετά τα ματς που ο Ολυμπιακός νικούσε οι ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών τους και να τραγουδούν μαζί τους. Αυτό συνέβη και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες έχασαν από τους Θεσσαλονικείς, όμως, κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησαν.

Πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος, αλλά έχασαν ένα ματς στο οποίο δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί έμειναν στις θέσεις τους και χειροκροτούσαν την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές πήγαν και πάλι μπροστά τη Θύρα 7 και την άκουσαν να τραγουδάει το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά εκείνοι παρέμειναν σιωπηλοί. Ο κόσμος, όμως, τους αντάμειψε με αυτή την αντίδραση και τους έδειξε πως πρώτα απ' όλα θέλει να βλέπει προσπάθεια και αυτό το είδε κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά την ήττα. Οι φίλοι των Πειραιωτών μάλιστα ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές τους να νικήσουν την Πέμπτη τη Μίλαν.

Δείτε από την κάμερα του fosonline.gr όλα όσα συνέβησαν στο τέλος…