Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Άλεξ Σάντρο αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας της Βραζιλίας, ο 32χρονος αριστερός μπακ της Γιουβέντους, Άλεξ Σάντρο είπε «όχι» σε πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Άλεξ Σάντρο αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού»

Είναι δεδομένο ότι το φετινό καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν πολλά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό. Κάποια θα έχουν βάση και κάποια άλλα δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στην Βραζιλία δημοσίευμα της ιστοσελίδας «colunadofla» φέρνει στο προσκήνιο τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Φλαμένγκο εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, σημειώνοντας δε ότι ο 32χρνος αριστερός μπακ απάντησε αρνητικά σε προτάσεις που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό και τη Λιλ που ήθελαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Μάλιστα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε συμβόλαιο κοντά στα 8 εκατομμύρια ετησίως στην Γιουβέντους! Ένα αστρονομικό ποσό για τα ελληνικά δεδομένα και που ούτε κατά διάνοια δεν θα του το πρόσφερε ο Ολυμπιακός.

Στο λιμάνι κατά κάποιο τρόπο έχουν «παγώσει» προς το παρόν το κομμάτι του «φύγε εσύ-έλα εσύ» στο θέμα του ρόστερ, καθώς όλο το βάρος έχει πέσει ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής το προσεχές 10ήμερο. Όταν πιάσει δουλειά ο νέος τεχνικός, τότε θα «τρέξουν» αμέσως και οι υπόλοιπες υποθέσεις.