Ολυμπιακός: Η άφιξη του Κορδόν, οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή και ο... Ζόρντι Κρόιφ!

Ο Αντόνιο Κορδόν θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα έως το τέλος της εβδομάδας και θα μπει στην τελική ευθεία ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Σενάριο μέχρι και για τον Ζόρντι Κρόιφ, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (29/5). 

Ολυμπιακός: Η άφιξη του Κορδόν, οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή και ο... Ζόρντι Κρόιφ!

Από την Δευτέρα (29/5) ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία εβδομάδα εξελίξεων. Ή για να ακριβολογούμε σε ένα 10ήμερο εξελίξεων. Είναι ολοφάνερο ότι η άφιξη του Αντόνιο Κορδόν προς το τέλος της εβδομάδας θα φέρει ειδήσεις σχετικά με το θέμα του ανθρώπου που θα καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα φέρει σίγουρα και προπονητή έως το τέλος της εβδομάδας. Αν βέβαια ο Μαρθελίνο έλεγε «ναι» π.χ. την Δευτέρα (29/5), τότε ο Κορδόν θα σταματούσε οποιαδήποτε άλλη επαφή και οι Πειραιώτες θα πορεύονταν του χρόνου με τον 58χρονο τεχνικό. Όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (29/5), στην Ισπανία κυκλοφόρησε ένα σενάριο ακόμη και για τον Ζόρντι Κρόιφ που μέχρι πρότινος ήταν αθλητικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα και τώρα σκέφτεται να καθίσει ξανά σε πάγκο!

Σαν να φαίνεται ότι ο Κορδόν περιμένει την ολοκλήρωση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Είναι λογικό οι προπονητές με τους οποίους είναι σε ανοικτή γραμμή εδώ και μέρες (Μαρθελίνο, Ιραόλα, Μπορδαλάς, Μαρτίνεθ, Σετιέν) να έχουν ως προτεραιότητα να βρουν έναν πάγκο στην Ισπανία ή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Η άφιξη του Κορδόν θα ξεκαθαρίσει λίγο την κατάσταση ως προς το αν για παράδειγμα προπονητές που δεν προορίζονται για πάγκους ισπανικών συλλόγων, όπως ο Ερνάν Κρέσπο, είναι ψηλά στη λίστα του όπως διατυμπανίζουν εδώ και μέρες οι Αργεντίνοι. Ή επίσης ο Τάτα Μαρτίνο ή ο Τίτε για τους οποίους λένε σε Αργεντινή και Βραζιλία αντίστοιχα. Ή αν έχει στο μυαλό του λύση τύπου... Κρόιφ ή απλώς έχει τον Ολλανδό στο μυαλό του ως συνεργάτη του στο οργανόγραμμα.

Μπαίνουμε σε ένα 10ήμερο που θα υπάρχει μία κατεύθυνση ως προς τα που κινείται οριστικά ο Κορδόν, καθώς - κακά τα ψέματα - τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν ακουστεί καμιά 30αριά προπονητές...