Ολυμπιακός: Ο Τζόνι Καρντόσο, η Μπέτις και τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ

Ποια τα δεδομένα για τον 21χρονο χαρισματικό χαφ Τζόνι Καρντόσο που ήθελε ο Αντόνιο Κορδόν στην Μπέτις και εμπλέκεται σε σενάρια για τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ο Τζόνι Καρντόσο, η Μπέτις και τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ

Το Σάββατο (27/5) κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Αντόνιο Κορδόν να κοιτάζει ξανά τη λίστα με τους παίκτες που είχε εισηγηθεί την απόκτησή τους το διάστημα που βρισκόταν στην Μπέτις.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Τζόνι Καρντόσο. Ο 21χρονος χαρισματικός αμυντικός χαφ που είναι Βραζιλιάνος, αλλά γεννήθηκε στις ΗΠΑ και έχει την αμερικανική υπηκοότητα, ανήκει στην Ιντερνασιονάλ.

Πράγματι, ο Κορδόν τον ήθελε στην Μπέτις τον Ιανουάριο. Πώς έχουν τώρα τα δεδομένα; Ρεπορτάζ από την Ισπανία ήθελαν τους ατζέντηδες του Καρντόσο να βρίσκονται την περασμένη εβδομάδα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και να παρακολουθούν από κοντά το ματς της Μπέτις με την Χετάφε.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ των Ανδαλουσιάνων, η Μπέτις τούς φώναξε για να μιλήσει μαζί τους για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί το «ντιλ» και ο παίκτης να πάει στην Σεβίλλη.

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Κυριακής (28/5), η Ιντερνασιονάλ δεν είναι αρνητική να τον δώσει, αλλά θέλει μίνιμουμ 6,5 εκατομμύρια ευρώ παρά τα 60 εκατομμύρια που υπάρχουν ως ρήτρα, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα γνωρίζουν στην Μπέτις για την χρηματιστηριακή του αξία. Την ίδια στιγμή για τον παίκτη φέρεται να έχουν κάνει μπάσιμο η Ρόμα και Βαλένθια.

Προφανώς και αρέσει στον Κορδόν και για αυτό τον λόγο τον ήθελε στην Μπέτις, αλλά το κακό είναι ότι οι Ανδαλουσιάνοι εξακολουθούν να επιθυμούν την απόκτησή του ακόμη και τώρα που αποχώρησε από την ομάδα τους ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Όπως επίσης οι οικονομικές απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ δείχνουν να είναι αρκετά υψηλές για τα ελληνικά δεδομένα και ειδικά όταν γνωρίζει ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.