Ολυμπιακός: Από βδομάδα θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο εξωτερικό

Στον Ολυμπιακό έχουν εξετάσει διάφορα προπονητικά κέντρα στην κεντρική Ευρώπη και από βδομάδα θα γίνει γνωστό το μέρος που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ολυμπιακός: Από βδομάδα θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο εξωτερικό

Ένα από τα ζητήματα που θα ξεκαθαρίσει για τον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες είναι και το κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όπως συμβαίνει δηλαδή κάθε χρόνο.

Έχουν εξεταστεί διάφορα προπονητικά κέντρα στην κεντρική Ευρώπη, η Αυστρία (κυρίως) και η Γερμανία είναι οι δύο χώρες που «παίζουν», αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το μέρος που θα μεταβεί η αποστολή του Ολυμπιακού.

Από βδομάδα αναμένεται να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία των Πειραιωτών στο εξωτερικό που αναμένεται να γίνει για περίπου 15 μέρες γύρω στις 5 με 20 Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ολυμπιακός είχε μεταβεί σε δύο διαφορετικά μέρη στην Αυστρία. Αρχικά είχε πάει στην περιοχή Γκάινμπεργκ που βρίσκεται σχετικά κοντά στο Μόναχο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε η αποστολή στο Σααλφέλντεν επειδή θα έδινε ένα φιλικό με την Σάλτσμπουργκ που ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση. Οπότε για τρεις-τέσσερις μέρες είχε αλλάξει προπονητικό κέντρο η ομάδα του Πειραιά.

Μένει να φανεί λοιπόν προς τα πού θα κινηθεί το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός... Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχουν την αγωνία τους και οι Έλληνες ομογενείς που περιμένουν να ξαναδούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.