Ολυμπιακός: Οι... πρωτιές του Χουάνγκ

Αναμφίβολα ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τον Νοτιοκορεάτη να σημειώνει τρεις πρωτιές στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ολυμπιακός: Οι... πρωτιές του Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ αποτέλεσε την «κινητήριο δύναμη» στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν καταφέρνοντας να γίνει βαρόμετρο για τους Πειραιώτες ήδη από την πρώτη του χρονιά στην Super League.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα σε Ελλάδα και Ευρώπη σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα όμως, ο Χουάνγκ ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τους παίκτες του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος για 2.814 λεπτά. Παράλληλα, ήταν ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» με τις περισσότερες πάσες (286) ενώ ήταν και πρώτος στα κλεψίματα με 93.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο εξωτερικό συνεχίζουν να συνδέουν το όνομα του 26χρονου μέσου με ομάδες της Serie A όπως την Νάπολι και την Ίντερ. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν σκέφτονται να αποχωριστούν τον Χουάνγκ, γύρω από τον οποίο θέλουν να χτίσουν την ομάδα της νέας σεζόν.