Οι Ρουμάνοι θεωρούν ότι ο Λουτσέσκου θα φύγει από τον ΠΑΟΚ

Τα ρεπορτάζ στη Ρουμανία θέλουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αλλάζει ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Οι Ρουμάνοι θεωρούν ότι ο Λουτσέσκου θα φύγει από τον ΠΑΟΚ

Ακόμα μία σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ χωρίς να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε στον τελικό από την ΑΕΚ και έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε στην εκπομπή «prosport» εκτίμησε ότι ο Λουτσέσκου θα αναζητήσει για νέα ποδοσφαιρική στέγη. Τόνισε μάλιστα ότι πιο πιθανός προορισμός του είναι η Σαουδική Αραβία .

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι' αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εκπομπή, μάλιστα τόνισαν πως άτομα του στενού περιβάλλοντος του Λουτσέσκου και ανάμεσα τους και ο πατέρας του, ο Μιρτσέα είχαν συμβουλεύσει τον Ρουμάνο προπονητή να μην γυρίσει στον ΠΑΟΚ το 2021.