Ολυμπιακός: Οι μεγάλες αποφάσεις για το ρόστερ

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται είναι αυτό που «καίει» τον Ολυμπιακό, όμως, ο Αντόνιο Κορδόν έχει αρκετή δουλειά όσον αφορά στη διαμόρφωση του ρόστερ.

Ολυμπιακός: Οι μεγάλες αποφάσεις για το ρόστερ

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Europa League της επόμενης σεζόν είναι πολύ σημαντικό για το κλαμπ και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους.

Η ομάδα του Πειραιά έχει κερδίσει πολύ σημαντικό χρόνο για να μπορέσει να… χτιστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχει χρόνο για να πάρει αποφάσεις όχι μόνο για τον προπονητή, αλλά και για το ρόστερ.

Ο Αντόνιο Κορδόν που έχει πιάσει δουλειά ξέρει ότι αρκετά ζητήματα να λύσει. Και δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή που απασχολεί τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού.

Η… δεξαμενή των δανεικών για παράδειγμα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Και ο Κορδόν έχει μελετήσει τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο κλαμπ και αναμένεται να επιστρέψουν στην ομάδα του Πειραιά από τη στιγμή που ολοκληρώνονται οι δανεισμοί.

Είναι ένα θέμα στο οποίο μαζί με τον προπονητή θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις και φυσικά να βρει και ομάδες σε όσους δεν θα μείνουν στο φινάλε. Επίσης ένα ζήτημα που είναι σοβαρό για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν είναι και αυτό με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται. Και αυτή είναι μία κατηγορία που θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, αφού πολλοί είναι και πάνω από 33 ετών. Και φυσικά έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση για προτάσεις που θα έρθουν για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει φύγει από την Ελλάδα και αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Από τότε θα αρχίσουν να δρομολογούνται και οι εξελίξεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες δεν δουλεύει για να προχωρήσει τον σχεδιασμό του.