Ολυμπιακός: Ο Χάμες, ο Φορτούνης και ο σεβασμός...

Ο Χάμες που θυμήθηκε ότι δεν πήρε σεβασμό από τον Ολυμπιακό και ο Φορτούνης που δεν ξεχνά ότι μόλις πρόσφατα κλήθηκε ξανά στην Εθνική.

Ολυμπιακός: Ο Χάμες, ο Φορτούνης και ο σεβασμός...

Έπαιξαν μαζί για λίγο στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Κώστας Φορτούνης και ασχέτως με αποτελέσματα, τρία δεκάρια, κριτική και σχόλια, ήταν ωραίο που τους είδαμε να συνεργάζονται στα ελληνικά γήπεδα. Θα μπορούσε να ήταν και ωραιότερο.

Σήμερα (25/5) οι δύο προικισμένοι άσοι, ο σούπερ σταρ Κολομβιανός και ο κορυφαίος Έλληνας, βρίσκονται στην επικαιρότητα για διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος γιατί με δηλώσεις του θυμήθηκε ότι στον Ολυμπιακό δεν τον σεβάστηκαν όσο θα έπρεπε, ενώ άλλα είχε πει δημοσίως όταν έφυγε. Κι ο δεύτερος γιατί κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως δεν έχει ειδοποιηθεί ότι θα είναι στις κλήσεις του Πογέτ για τα επόμενα ματς της Εθνικής, ενώ πρόσφατα είχε προσκληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Είναι λάθος να λέει ο Χάμες ότι δεν πήρε σεβασμό από τον Ολυμπιακό, από τους ανθρώπους και τον κόσμο του. Κι ότι έπαιξε πολύ καλά ενώ οι αριθμοί του σε γκολ και ασίστ τον αδικούν με βάση την απόδοσή του. Θα μπορούσε να είχε παίξει πολύ καλύτερα. Και να είχε συμπεριφερθεί διαφορετικά, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν και μέχρι να φύγει. Τότε που δεν έπαιξε καθόλου ή στις λίγες φορές που έπαιξε, απλώς... δεν έπαιξε.

Είναι λάθος να μην βρίσκεται στο γκρουπ της Εθνικής ο Φορτούνης καθώς δεν είναι απλώς στα λόγια και στη θεωρία ο πιο ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά είναι και φορμαρισμένος. Εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Και προσφάτως μέλος της Εθνικής του ίδιου προπονητή, όχι κάποιου προκατόχου. Τι να άλλαξε από το... Γιβραλτάρ και φημολογείται ότι δεν θα είναι τώρα στις κλήσεις ο Φορτούνης; Καλύτερα σε αυτή την περίπτωση να περιμένουμε τα επίσημα ώστε να είμαστε σίγουροι, διότι να έχει πάρει απόφαση ο Πογέτ να αποκλείσει τον συγκεκριμένο παίκτη για αγωνιστικούς λόγους, δεν το «έχουμε». Δεν τον «έχουμε» τον Πογέτ για τέτοιο δηλαδή.