Γκιγιέρμε ή Νάτχο εκτός 18άδας με τον ΠΑΟΚ;

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Γκιγιέρμε ή Νάτχο εκτός 18άδας με τον ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί η 18άδα των Πειραιωτών.

Η αποστολή

Το Σάββατο (29/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών για το σημερινό (30/9) με την προπόνηση που διεξήχθη στον Ρέντη το απόγευμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάγια Τουρέ και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ιβοριανός χαφ αγωνίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το πρώτο μεγάλο ματς του πρωταθλήματος.

Η 18άδα

Για να χωρέσει ο Τουρέ στην 18άδα θα την «πληρώσει» ένας εκ των Γκιγιέρμε ή Νάτχο. Ο Βραζιλιάνος εντυπωσίασε στο ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα», ενώ ο Ισραηλινός ξέρει από πρώτο χέρι τι πάει να πει ΠΑΟΚ (αγωνίστηκε σε αυτόν το 2014).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη βασική ενδεκάδα θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης που έχουν τραβήξει όλο το «κουπί». Εκ τούτου θεωρείται απίθανο ο Πέδρο Μαρτίνς να πάρει στην 18άδα και τον Τουρέ και τον Γκιγιέρμε αλλά και τον Νάτχο, εκτός αν κάνει κάποια «αλχημεία» και αφήσει στην κερκίδα τον Σισέ ή τον Τοροσίδη.