Ολυμπιακός: Το Europa League τού δίνει χρόνο να πάει για αρχές Ιουνίου το θέμα του προπονητή

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει αρκετούς στη λίστα του, η διαχρονική «καψούρα» είναι ο Μαρθελίνο, αλλά είναι πολύ πιθανό το θέμα του προπονητή να πάει προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας χάρη και στην παρουσία στο Europa League και όχι στο Conference

Ολυμπιακός: Το Europa League τού δίνει χρόνο να πάει για αρχές Ιουνίου το θέμα του προπονητή

Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία και ήδη έχει ξεκινήσει τις κατ’ ιδίαν επαφές με προπονητές που έχει στη λίστα του για να αναλάβουν τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν αρκετοί τεχνικοί που του αρέσουν. Από τον Μπορδαλάς και τον Μαρτίνεθ έως τους Ιραόλα και Μαρθελίνο. Εννοείται ότι ο Μαρθελίνο αποτελεί την διαχρονική «καψούρα» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο Κορδόν είχε συνεργαστεί μαζί του με επιτυχία για μία τριετία στη Βιγιαρεάλ.

Αν ο Μαρθελίνο δεχόταν σήμερα να πιάσει λιμάνι, τότε το θέμα του προπονητή θα έκλεινε απόψε!

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η υπόθεση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού θα πάει για την επόμενη εβδομάδα ή για να ακριβολογούμε, πάει για αρχές Ιουνίου, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» το τελευταίο διήμερο (24-25/5).

Ο Κορδόν έχει εστιάσει στην ισπανική αγορά και θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Μάλιστα, του δίνει κατά κάποιο τρόπο κάποιες μέρες παραπάνω για να κλείσει τον νέο προπονητή το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στις 10 Αυγούστου. Να μην κάνει δηλαδή κάποια βιαστική κίνηση και να περιμένει λίγο παραπάνω τον προπονητή που έχει στο μυαλό του ο Κορδόν.

Το πιθανότερο είναι ότι στο επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζουμε ποιος θα κάθεται στον πάγκο ή έστω ποιος έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.