Έπεσε η τιμωρία του Ραμόν

Με ποινή μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε τελικά ο Ραμόν για την κόκκινη που αντίκρισε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Έπεσε η τιμωρία του Ραμόν

Ο Ραμόν είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την προτελευταία αγωνιστική των playoffs. Η τιμωρία που του είχε επιβληθεί ήταν τρεις αγωνιστικές και τη μία την είχε ήδη εκτίσει στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία έγινε δεκτή και ο Βραζιλιάνος μπακ τιμωρήθηκε τελικά με μία αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν χρωστάει καμία τιμωρία και θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων αναφέρει:

-Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ramon Ramos Lima και μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 179/11.5.2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ (αγώνας της 08.05.2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για τα playoffs της Super League).