Μπένετ: «Θα μειωθούν κατά 50% οι ξένοι διαιτητές τη νέα σεζόν»

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ μίλησε για το πλάνο που έχει σχετικά με τη νέα αγωνιστική σεζόν και προανήγγειλε περισσότερους Έλληνες διαιτητές στα ματς της Super League

Μπένετ: «Θα μειωθούν κατά 50% οι ξένοι διαιτητές τη νέα σεζόν»

Την πρόθεσή του να αυξήσει την παρουσία των Ελλήνων διαιτητών σε σημαντικό ποσοστό στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος αποκάλυψε ο Στιβ Μπένετ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής βρέθηκε στη Λάρισα για να συνομιλήσει με τους διαιτητές της πόλης και αναφέρθηκε στα πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα έκανε λόγο και για την απόδοση των διαιτητών στη φετινή Super League, εκφράζοντας την άποψη του πως ήταν καλή.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος θα διευθύνει τον τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αύριο (24/5), λέγοντας πως είναι ένας εξαιρετικός ρέφερι.

Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη στελέχωση των ομάδων που θα διευθύνουν τη νέα σεζόν τα ματς του πρωταθλήματος τονίζοντας:

«Θα μειώσουμε κατά το ήμισυ τους ξένους. Θα παίξουν πιο σημαντικά ματς οι Έλληνες και θα γίνουν σεμινάρια για να μπορούν οι Έλληνες να πάνε στο εξωτερικό και να πάρουν την κουλτούρα των ξένων», ήταν τα λόγια του, μεταξύ άλλων.