Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να φέρει προπονητή ο Κορδόν

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεκινήσει τις επαφές με αρκετούς προπονητές, έτσι ώστε να φέρει τον «εκλεκτό» έως το τέλος του μήνα με αρχές Ιουνίου για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να φέρει προπονητή ο Κορδόν

Ισπανόφωνο προπονητή θα πάρει ο Ολυμπιακός. Ο Αντόνιο Κορδόν είναι ξεκάθαρο ότι θέλει έναν άνθρωπο για τον πάγκο που θα συνεννοούνται με κλειστά μάτια και θα μιλούν την ίδια γλώσσα. Αφήστε δε που του αρέσει κιόλας το ισπανικό μοντέλο ή αν θέλετε το ισπανόφωνο μοντέλο.

Από ονόματα έχουν ακουστεί διάφορα. Από τον Ερνάν Κρέσπο και τον Πέπε Μπορδαλάς που έχει υποχρεώσεις με την Χετάφε έως τις 4 Ιουνίου μέχρι τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που έχει περάσει από Γρανάδα - Εσπανιόλ και τον Τάτα Μαρτίνο που μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Μεξικό και έχει περάσει από Αργεντινή και Μπαρτσελόνα. Δεν το συζητάμε ότι αυτός που θα ήθελε ο Μαρινάκης είναι ο Μαρθελίνο και τον οποίο φυσικά γνωρίζει προσωπικά ο Κορδόν.

Οι εξελίξεις για τον Ολυμπιακό «τρέχουν» και αναμένονται τις επόμενες μέρες νέα σχετικά με την κατάληξη της υπόθεσης. Το πιθανότερο σενάριο είναι να «γκαζώσουν» για τα καλά οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς θα γνωρίζουν και οι υποψήφιοι προπονητές σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχουν του χρόνου.

Από Πέμπτη (25/5) ουσιαστικά θα είναι θέμα χρόνου για τον Αντόνιο Κορδόν να φέρει τον προπονητή που θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν, με στόχο φυσικά την επιστροφή στον θρόνο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Ήδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, ώστε στο τέλος του μήνα (ή το πολύ αρχές Ιουνίου) ο κόσμος του Ολυμπιακού να πληροφορηθεί τον νέο τεχνικό της αγαπημένης του ομάδας.