Ολυμπιακός: Η συσπείρωση και η σημασία της παρουσίας του Τουρέ

Μεγάλο πάθος στον Ρέντη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όλοι μία γροθιά ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Η συσπείρωση και η σημασία της παρουσίας του Τουρέ

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και μία μεγάλη ευκαιρία προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να ξεφύγει πέντε βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία.

Στο μεγάλο λιμάνι «μάτωσαν» για να νικήσουν Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, αλλά το θέμα είναι πως οι νίκες ήρθαν, το τέσσερα στα τέσσερα έγινε και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί στη βαθμολογία.

Στον Ρέντη υπάρχει μεγάλο πάθος για τη νίκη και άπαντες ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Τα κίνητρα που υπάρχουν για νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι πολλά. Ίσως το γόητρο αυτή τη στιγμή είναι πιο ψηλά και από το +5 που θα αποσπαστεί ο Ολυμπιακός από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η περσινή χρονιά είχε πολλές ασχήμιες και μουτζούρες και αυτές αφορούσαν στα ντέρμπι. Σε αυτά τα ματς φαίνονται πολλά όσον αφορά στην ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα που χτίζει μία ομάδα. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει δείξει να έχει μαχητικό πνεύμα και αυτό καλείται να το βγάλει και με τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως ματς όπως αυτό δείχνουν πολλά για το μέταλλο της ομάδας.

Στον Ρέντη το κλίμα που υπάρχει όλες αυτές τις ημέρες είναι εξαιρετικό και άπαντες στέκονται στην αναγκαιότητα για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το μάτι τους γυαλίζει για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όμως, εκείνο που θέλουν είναι να το βγάλουν στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής.

Το γεγονός πως ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή σχεδόν όλους τους ετοιμοπόλεμους δεν είναι τυχαίο. Όπως δεν είναι τυχαία και η παρουσία του Γιάγια Τουρέ στην αποστολή για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ήθελε όλοι να είναι ενωμένοι ενόψει αυτής της αναμέτρησης και ο Ιβοριανός χαφ είναι χρήσιμος έστω και ως παρουσία στην αποστολή.