Ροντινέι: «Θα προσαρμοστώ καλύτερα, σκληρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα μίλησε στην πατρίδα του ο Ροντινέι. Όσα του έχουν κάνει εντύπωση. 

Ροντινέι: «Θα προσαρμοστώ καλύτερα, σκληρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Ο Ροντινέι ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό και κάνει διακοπές προετοιμαζόμενος για τη νέα σεζόν.

Με αφορμή τον αγώνα που δίνει η πρώην ομάδα του η Φλαμένγκο με την Κορίνθιανς, στην Βραζιλία θυμήθηκαν το γκολ του Ροντινέι με πέναλτι που είχε δώσει το Κύπελλο στην πρώην ομάδα του, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να μιλά και για την ελληνική εμπειρία του.

«Ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω στην Ευρώπη, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, έχει εντάσεις, μπουκάλια, λέιζερ, αλλά μου αρέσει να αγωνίζομαι σε σκληρές συνθήκες. Οι αριθμοί μου είναι καλοί σε αυτό το πρώτο διάστημα, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ καλύτερα.

Οι Έλληνες είναι ωραίος λαός, μοιάζουν με εμάς και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη ζωή εδώ. Συνέχεια λένε μία λέξη, σε κάθε φράση τους. Καλημέρα, καληνύχτα μ@λ@κ@, είσαι καλά μ@λ@κ@ και συνέχεια αυτή τη λέξη. Μου συμπεριφέρονται όλοι πολύ καλά μέσα στην ομάδα. Ήμουν μαζί για ένα δίμηνο με τον Μαρσέλο, κάναμε μαζί Πρωτοχρονιά, με βοήθησε πολύ παρότι αυτός είναι Φλιυμινένσε και εγώ Φλαμένγκο. Μαθαίνω αγγλικά για να μπορέσω να προσαρμοστώ καλύτερα, είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ξέρω ότι με αγαπούν στην πρώην ομάδα μου, όπως το ίδιο κι εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού που θέλει την επόμενη χρονιά να κατακτήσει και τους πρώτους τίτλους του στην Ευρώπη.