Παναθηναϊκός: Υπεγράφη η σύμβαση για τον Βοτανικό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης με τις τράπεζες για την ανέγερση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Υπεγράφη η σύμβαση για τον Βοτανικό

Τη σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων και τραπεζών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό υπέγραψε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης με την παρουσία των προέδρων της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου και του Ερασιτέχνη Τάκη Μαλακατέ, όπως και του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Την ιστορική σημασία των υπογραφών στην τελική σύμβαση για τον Βοτανικό, αφού αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να μπει ο Παναθηναϊκός στο υπερσύγχρονο νέο του «σπίτι», τόνισε η πράσινη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.
Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του.

Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε: «Οι σημερινές υπογραφές είναι με πράσινο μελάνι, αλλάζουν τα πάντα εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι βαριές σαν την ιστορία του Παναθηναϊκού και της Αθήνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση, στον πρωθυπουργό και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος ως Αθηναίος, ως δήμαρχος και φίλος του Παναθηναϊκού. Θα αισθάνομαι πραγματικά ολοκληρωμένος αν σε 36 μήνες από τώρα μπούμε στο νέο μας γήπεδο», τόνισε.