Ολυμπιακός: Το έργο του Κορδόν και η προσμονή της Μπέτις

Η αξία της δουλειάς του Αντόνιο Κορδόν που προσπαθεί να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός φαίνεται από τις απαιτήσεις για τον διάδοχό του στην Μπέτις

Ολυμπιακός: Το έργο του Κορδόν και η προσμονή της Μπέτις

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να συμφωνήσει με τον Αντόνιο Κορδόν ώστε να αναλάβει την ομάδα, με τις δυσκολίες να είναι μεγάλες για τους γνωστούς λόγους και κυρίως εξ΄αιτίας της μεγάλης ζήτησης που έχει από κορυφαίες λίγκες ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής.

Την ίδια ώρα η Μπέτις έχει από τον περασμένο μήνα αναθέσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν στον πρώην τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, τον Ραμόν Πλάνες. Ο επίσης πολύ επιτυχημένος μάνατζερ έχει ήδη θέσει τους στόχους της νέας ομάδας του σε συνεργασία με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αυτό που αναφέρουν στην Ισπανία είναι ότι ο Κορδόν έχει κάνει τόσο πολύ καλή δουλειά στην Μπέτις τα τελευταία χρόνια που ναι μεν ο Πλάνες έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση ώστε να πετύχει περισσότερα, αλλά και από την άλλη έχει αρκετά πιο εύκολο έργο με την έννοια ότι υπάρχουν πολύ σταθερές βάσεις στην ομάδα. Κι η δική του δουλειά θα έχει να κάνει με το να εξελίξει όσα πάρα πολλά έχει πετύχει ο Κορδόν.