Πινέδα: «Yπέροχο να παίξω στο Champions League!»

O Ορμπελίν Πινέδα αναφορικά με το μέλλον του είπε σε μεξικάνικο μέσο ότι είναι στα χέρια της ΑΕΚ και της Θέλτα, αλλά τόνισε ότι θα ήταν «υπέροχο να παίξω στο Champions League»

Πινέδα: «Yπέροχο να παίξω στο Champions League!»

Για το μέλλον του μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα σε σε εκπομπή του, μεξικάνικου, FOX Sports Radio αλλά δεν ήταν διαφωτιστικός προτιμώντας να πετάξει το...μπαλάκι σε Θέλτα και AEK.

Ωστόσο, μάλλον εξέφρασε την προτίμηση του, αφού σημείωσε την επιθυμία να παίξει στο Champions League, κάτι που θα συμβεί αν μείνει στην ΑΕΚ ο 27χρονος Μεξικανός, διεθνής, μέσος.

«Το ξεκαθάρισα στον Ματίας ότι οι διαδικασίες θα ρυθμιστούν από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Οπότε αφήνουμε τις συζητήσεις στις ομάδες», ανέφερε ο Πινέδα.

Από την άλλη, μίλησε για το όνειρο της κατάκτησης του νταμπλ στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Champions League της νέας χρονιάς με την ΑΕΚ.

«Προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτό το στάδιο. Εχω μιλήσει 1000 φορές με τον Ματίας και το έχουμε πει, κατακτήσαμε το νταμπλ στην Τσίβας, θα ήταν ωραίο να το κάνουμε κι εδώ. Το να αγωνιστώ στο Champions League θα είναι το πιο ωραίο πράγμα», επισήμανε.