ΠΑΟΚ: Στη Νέα Μεσημβρία προπονείται ο Πέλκας

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας γυμνάζεται αυτές τις μέρες ο Δημήτρης Πέλκας, με τις φήμες περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ να... φουντώνουν.

ΠΑΟΚ: Στη Νέα Μεσημβρία προπονείται ο Πέλκας

Ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει τις προπονήσεις του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τη φανέλα της Χαλ (όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε), επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και μάλιστα γυμνάζεται στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο 29χρονος μέσος κάνει ατομικές προπονήσεις στις Νέα Μεσημβρία, σε διαφορετική ώρα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι την ώρα των προπονήσεων με την Εθνική ομάδα. Ο διεθνής άσος αναμένεται να βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής, με τη συγκέντρωση για τους αγώνες του Ιουνίου να έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η παρουσία του Πέλκα για ατομικές προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία δεν συνδέεται με τις συζητήσεις που έγιναν για ενδεχόμενη επιστροφή του στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Παρ' όλα αυτά, οι συζητήσεις είναι υπαρκτές, γεγονός που εύλογα... φουντώνει τα σενάρια που θέλουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να εντάσσεται εκ νέου στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.